Referenties

Zij hebben vertrouwen in ons

Iteos
Novadip
Sopartec
Sonaca
i-tech
SmartNodes
IRE
AMIA
Quality Assistance
Aisin
DFI Telecom
Croix Rouge
A-Mansia
SPADEL

Facts & figures

Klantensectoren

Biowetenschappen
60%
Industrie
35%
Diensten
5%
Gemiddeld jaarsalaris
65K€
4 tot 5 weken
Tijd om het juiste profiel te vinden
Jaarlijkse aanwervingen
x60
Europees & internationaal netwerk met eerder aangeworven kandidaten uit

Wat zij zeggen

PaHRtners heeft mij geholpen om ons personeelsbestand in acht maanden te verdrievoudigen, met nationale en internationale kandidaten voor functies zoals onderzoeksassistent voor de CSO, daarbij rekening houdend met onze bedrijfscultuur. Ik zal met PaHRtners blijven samenwerken, want een dergelijk verband tussen kwaliteit, beschikbaarheid en kostprijs heb ik nooit eerder gevonden.

Michel Detheux, Chief Executive Officer, iTeos Therapeutics

De eerste opdracht die we aan PaHRtners hebben toevertrouwd, was bijzonder moeilijk. De samenwerking werd echter al zeer snel efficiënt, ernstig en zeer professioneel, wat de sleutel is tot succes. Sindsdien hebben PaHRtners nog andere opdrachten toevertrouwd, steeds met hetzelfde positieve resultaat.

Christine Degembe, HR Manager, SONACA

We hebben een uitstekende samenwerking tot stand gebracht met PaHRtners. We doen een beroep op hen voor aanwervingen van gespecialiseerde profielen of directiefuncties. De geselecteerde profielen zijn bijzonder accuraat, zowel wat de technische competenties als de soft skills betreft, en dat dankzij een uitstekende voorafgaande analyse van de vacante functie.

Ann Schietecatte, HR manager, Institut National des Radio-éléments (IRE)

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

Clients map